Szeptemberben történt

A Berettyóújfalui Tankerületi Központ „ Az állami fenntartású köznevelési intézmények tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése Magyarhomorogon” pályázatának eredményeképpen  felújítás zajlott iskolánkban a nyár folyamán. Vízelvezető csatornát építettek az udvaron, megújították az udvari burkolatot, minden tanterem parkettáját felcsiszolták, az emeleti mosdókat korszerűsítették.

Az átadó ünnepséget szeptember 11-én tartottuk, ezen megjelent Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő, Kapornai Judit tankerületi központ igazgató, Barabás Károlyné Magyarhomorog polgármestere, a kivitelező cég képviselője is.

Az ünnepélyes szalagátvágást követően a 7-8.osztályosok vidám jelenetet mutattak be az iskolai életről, majd Gombos Roland 3.osztályos tanulójának szavalata következett. Ezután a helyi önkormányzat  jóvoltából közös ebéden vettek részt a megjelentek.

 


Iskolánk is bekapcsolódott a helyi önkormányzattal együttműködve az autómentes nap országos rendezvénybe. Szeptember 20-án kerékpárral érkeztek tanulóink az iskolába, ahol a rendőrség képviselője filmvetítéssel egybekötött előadást, bemutatót tartott a kerékpáros közlekedés szabályairól, majd matricával látta el a tökéletes felszereltségű járműveket. Ügyességi verseny és a falu összes utcáját bejáró kerékpártúra színesítette a nap programját.